Home

** Je weer bewust worden wie je bent **

Vanwaar de naam => Praktijk-deVlinder:

Vlinders symboliseren verandering, ze beginnen hun leven als rupsen en lijken daarna “dood” te gaan, om vervolgens weer te voorschijn te komen als een prachtige vlinder.
De rups leert je GEDULD, dat alles tot bloei komt als de tijd daar rijp voor is en niet eerder.
Een tijd van voorbereiding is het: zoals ( een stuk land ) => ploegen, zaaien, groeien en oogsten.

Vlinder vertelt je dat je kunt zijn wie je wilt zijn
Net als vogels zijn vlinders boodschappers van boven. De vlinder bezit de kracht van een wervelwind. Het diertje staat voor reïncarnatie, verandering, schoonheid, vreugde en vrijheid.

Wat Kan Praktijk-deVlinder voor je betekenen….

Door je mindset te veranderen vind bewustwording plaats waardoor je een andere visie / inzicht krijgt op een “probleem” of situatie, welke je niet ziet omdat je er midden in zit, de welbekende “cirkel ” doorbreken.

 Je leren omgaan met je hooggevoeligheid , dat je je er bewust van wordt dat het kwaliteiten zijn die bij je horen en handvatten zoals aarding-oefeningen mee krijgt, hoe er mee kan gaan in je dagelijkse leven en praktische oefeningen die je kunt toepassen. Uit ervaring weer ik dat je moet leren “filteren” van prikkels , wat is van mij en wat hoort bij de ander. Middels oefeningen wordt het voor jou duidelijk hoe je er mee aan de slag kan.

 Ben je even de welbekende “draad” kwijt omdat je TE veel naar anderen hebt geluisterd en aan je eigen gevoel voorbij bent gegaan, of door de welbekende druppel  en emmer,  graag meer rust wilt hebben in je hoofd. Ik kan je leren daarmee om te gaan door coaching zodat jij  alles weer helder ziet en meer rust creëert in je hoofd en niet geheel onbelangrijk weer alles op de rit hebt zoals jij wilt.

Jou begeleiden op je spirituele pad,  sta jij aan het begin van je spirituele pad dan zul je door de bomen het bos niet meer zien omdat er zoveel mogelijkheden hierin zijn en je  niet weet wat eerst aan te pakken.

Nieuwe dingen brengen onzekerheid met zich mee en zijn vaak in jou ogen niet haalbaar daardoor onderneem je geen actie of komt er niets uit je handen. Ik ga met jou stap voor stap deze “enge”spannende zaken aanpakken waardoor je weer regie krijgt over je eigen leven

Stressgerelateerde spanning, te denken aan:  spanning, verdriet, angst, trauma welke je  in je lijf vast gaat zitten en je daardoor moeilijk kunt bewegen dit middels coaching, healing of massage  op Holistische Energetische wijze aanpakken.

Voelt je lijf strak van de spanning of  jij jezelf een ontspannende massage gunt waardoor je even een momentje voor jezelf hebt  en je kunt ontspannen daardoor lijf weer rust ervaart die het nodig heeft in periodes van stress .

 

Wist je dat: Praktijk-deVlinder ook op social media actief is:

Facebook: https://www.facebook.com/EnergetischTherapie66/

Twitter: https://twitter.com/Jeanet_13

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanet-elzinga-a0391822/

Gratis persoonlijke Engelenkaart aanvragen, kan helaas niet meer. Wat wel kan: als jij een coaching gesprek aanvraagt van 60 minuten, krijg je een kaartlegging cadeau.  Meestal 1 keer per 14 dagen leg ik voor jullie de kaarten klaar waar je uit kunt kiezen . 

 Om de 14 dagen een Gratis Telefonisch Inzicht spreekuur van 18.00 uur 21.30 uur dit wordt een avond tevoren op Facebook bekend gemaakt, voor recente datums voor de komende maanden, zie item Gratis

 

Praktijk-deVlinder staat ingeschreven in het handelsregister van de KVK te Leeuwarden onder KvK nr: 01134267

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *