Engelen energie

Engelen energie

Engelen wie heeft er niet van gehoord, de één voelt /en ziet ze en de ander weer niet ( waardoor je al; minder geloofwaardig overkomt op een ander en deze bij zich zelf denkt, beetje loko). en weer een ander zal je voor ”gek” verklaren.

Mochten de Engelen zich aan je laten zien weet dan dat dit wel degelijk echt is.

ik kan je vertellen ze zijn er wel degelijk ik ben gezegend / heb de mogelijkheid om ze te mogen zien / communiceren en met ze te mogen werken.
De eerst keer dat dit mij overkwam ( al weer wat jaartjes geleden) , zat ik rustig op de bank eigenlijk niets denkend maar meer in een soort trance.
Ik zag letterlijk een Engel vanuit de keuken richting de deur naar de gang gaan schrijden zo niet “zwevend”…..
Dit vond ik zo’n mooie ervaring dat ik bij mijzelf dacht: heb ik dit nu echt mogen zien, en wreef me zelf nog eens in de ogen……tja en wat ga je doen als je dit voor de eerste maal ziet…………juist je gaat er achteraan, ik dus ook en wist dat ik niets te zien kreeg. heb toen om mijn eigen ”stommiteit” wel ff hartelijk gelachen.

Lachen en spelen dat doen de Engelen volop.

heb je er wel eens bij stil gestaan en je weet hoe je de Engelen kunt aanspreken dat je altijd iets anders krijgt dan dat je hebt uitgezonden naar het universum!!.
Je krijgt datgene op je pad in een vorm die jij begrijpt / wenst en niet hoe je het vraagt 😉
Let maar eens op in je formulering wat en hoe je het vraagt.

  1. Praktijkvoorbeeld: je wilt je auto verkopen omdat je er van af wilt en hebt dat uitgezonden……lezers dit is echt gebeurt => vervolgens krijgt de persoon in kwestie een auto ongeluk ( wel goed van af gekomen) en zijn auto was total loss
    Uit het voorbeeld blijkt wel dat hij er snel van af was maar op deze manier had het ook niet weer gehoeven zei hij <= tja zei een vriendin van hem je wilde er toch af maarrrrr je hebt niet aangegeven op welke manier 😉
  2. Praktijkvoorbeeld: iedereen kent dat wel zaterdagmiddag boodschappen halen voor de hele week en je weet tevoren dat de parkeerplaatsen schaars zijn.
    Heb ik een tip voor je, vraag AE Michael dat je een parkeerplaats wenst dichtbij de desbetreffende winkel waar je je boodschappen haalt, probeer het maar eens uit en je zult zien dat er één voor je beschikbaar is.

Je krijgt het soms alla minuut als je je bestelling plaatst / wens uitspreekt, soms duurt het even ( kan langer zijn dan je verwacht, let wel je geduld wordt op de proef gesteld)  en waarom is dat vraag je je af : het universum kent geen tijd…. tijd is heel rekbaar. Let vooral op tekens die je tegen kunt komen in de vorm van witte veren, een woord wat je leest, gesprek met een persoon enz…..

**Spelen met woorden noem ik het altijd, waarom: de Engelen begrijpen de woorden niet / geen/ willen / nee    niet…..wat ze wel begrijpen is je woorden in een wens vorm formuleert anders word de nadruk gelegd op het “willen” (<= nadruk ligt op het willen en niet op je wens ) of “geen” (<= dit woord snappen ze niet …..dus je krijgt het wel)
Leuke oefening voor jullie, als je er mee aan de slag gaat let maar eens op hoe lastig het kan zijn als je er goed bij nadenkt.
Laat mij weten of je hier moeite mee hebt , je mag je ervaring ook met mij delen ( dit blijft tussen ons)

**De meesten van jullie hebben wel gehoord van Aarts-Engelen.
De bekendste zijn AE Michael , AE Raphael , AE Gabriel en zo heb je nog meer Engelen met hun eigen specifieke taak.

Heb ik je belangstelling gewekt en wens je hier meer over te weten dan raad ik je aan om je aan te melden  voor de Workshop Communiceren met Engelen zodat ook jij weet hoe je ze je kunt aanspreken en behulpzaam zijn

Dag-workshop op Vrijdag 26 februari 2024. Liever een andere dag, neem gerust contact op