Gratis

Engelenkaart aanvragen

Lieve Engelen kaartaanvragers, via deze weg wil jullie bedanken voor het vertrouwen dat een ieder gaf om de juiste kaart te mogen leggen waar je een vraag over had. Vanaf 1 januari ontbreekt het mij aan tijd en ruimte om de persoonlijke kaarten te kunnen leggen omdat ik graag mijn energie zuiver en met een helder hoofd dit wil doen.

Wel ga ik elke dinsdag de kaarten klaarleggen waar jullie een keus uit kunnen maken, deze worden 2 dagen daarna omgedraaid met uitleg. Persoonlijke Engelenkaart aanvragen is maximaal 2x per jaar op de gekozen letters welke aangegeven staan in de tekst met tijdslimiet.

Door de vele aanvragen weet ik dat veel mensen hier baat bij hebben door de positieve reacties die ik mocht ontvangen de afgelopen 8 jaar …nu wil ik niet Eigen-Wijs zijn en over mijzelf zeggen dat ik hier goed in ben…..maar dat is wel zo omdat ik de juiste snaar weet te raken voor dat moment wat nodig is voor jou situatie of antwoord op je vraag

Helemaal stoppen hiermee is voor mij geen optie, ook al is dat wijzer                                                                             Al komen de wekelijkse persoonlijke aanvraag Engelenkaarten te vervallen, ik geef jullie wel de gelegenheid om hier gebruik van te maken: als jij een telefonisch of skype sessie boekt van 30 minuten , krijg je van mij een gratis Engelenkaart legging . Jou investering € 24.95  Opgeven hiervoor doe je door een E-mail via de contactpagina.

Nadat het bedrag is ontvangen gaan we een datum plannen, dit kan ook via mijn FB pagina www.facebook.com/EnergetischTherapie66 door het sturen van een pb

Liefdevolle Engelengroet, Jeanet Elzinga

Reactie van de aanvragers: klopt precies met datgene waar ik mee bezig ben of dank je voor je bevestiging omdat ik niet wist welke weg ik in moest slaan.

En altijd de vraag: hoe weet jij dit je kent mij niet en toch leg je de vinger op de zere plek.                                          Mijn antwoord is dan: ik stem mij af op jou energie en vandaar uit leg ik voor jou de kaart die je nodig hebt, niet die je graag wilt. Ikzelf heb hier geen controle over / en mag dat ook niet ook ik word begeleid door mijn Engelen en gidsen. Dankbaar voor al diegene in het universum die mij begeleiden bij mijn werk. Namaste


 Gratis Telefonisch Inzicht spreekuur

Gratis telefonisch spreekuur, Datums weer in de maand ??? 2024

Wat houd dat in: dat je met al je vragen bij mij terecht kunt op  op oa spiritueel gebied, vragen betrekking tot je situatie waar je even geen uitweg meer weet, onverwachte gebeurtenissen die voor jou niet goed  voelen en je graag advies hierin wilt. Op donderdagavond  plaats ik deze post op zowel mijn zakelijke pagina als mijn profiel pagina.

Afspraak maken: Ben ik in gesprek probeer het later nog eens of  stuur  een mail naar info@praktijk-devlinder.nl  : voor verdere afspraken maken betreft datum, tijd en je vraag wanneer ik je terug kan bellen.

»» Reacties van klanten welke een telefonisch coaching hadden aangevraagd of namen contact op tijdens het gratis spreekuur:

Goh wat ben ik blij dat ik gebeld of jij gebeld hebt en jij mij de pijnlijke punten duidelijk hebt weet te verwoorden zodat ik ook op een andere manier naar mijn obstakel / probleem kan kijken. Uiteraard is dit uit je comfortzone stappen ( rete- eng maar wel noodzakelijk) en eindelijk gaan groeien op geestelijk vlak en zaken loslaten waar je niets mee kan en hoeft te doen Als laatste wordt er dan nog aan toegevoegd: het was helemaal niet eng om met jou in gesprek te gaan en mijn vragen te stellen. En mijn antwoord is dan Dank je wel

Wanneer Gratis Telefonisch of Skype spreekuur op: nader te bepalen datum

»» Wil jij zeker zijn van je plek, maak tevoren een afspraak zodat je er zeker van bent datje plek is gereserveerd ««