Gratis

Engelenkaart aanvragen

 

Elke dinsdag heb je de mogelijkheid om een Engelenkaart aan te vragen, deze plaats  ik op mijn  zakelijke pagina, profiel pagina en nog 2 groepen. Er staat een tijdstip bij vermeld tot hoelang je de aanvraag kunt plaatsen.  De aanvraag stopt bij 10 personen die zich hiervoor  hebben aangemeld. Wees er snel bij want  VOL = VOL.  Ben jij de 11e , 12e…  persoon dan neem ik je niet meer mee in de ronde en heb je die week erop nieuwe kans om je aanvraag te plaatsen.

Het kan weleens voorkomen door omstandigheden dat het niet lukt dat jullie een persoonlijke kaart aan kunnen vragen . Daarom leg ik alvast de kaarten klaar en later in de week draai ik deze om met de benodigde uitleg.

Reactie van de aanvragers: klopt precies met datgene waar ik mee bezig ben of dank je voor je bevestiging omdat ik niet wist welke weg ik in moest slaan.

En altijd de vraag: hoe weet jij dit je kent mij niet en toch leg je de vinger op de zere plek. Mijn antwoord is dan: ik stem mij af op jou energie en vandaar uit leg ik voor jou de kaart die je nodig hebt, niet die je graag wilt. Ikzelf heb hier geen controle over / en mag dat ook niet,ook ik word geleid door mijn Engelen en gidsen. Dankbaar voor al diegene in het universum die mij begeleiden bij mijn werk. Namaste

 

 Gratis Telefonisch Inzicht spreekuur

Eén keer in de 14 dagen op vrijdag heb ik een gratis spreekuur van 12.00-14.00 uur.

Wat houd dat in: dat je met al je vragen bij mij terecht kunt op  op oa spiritueel gebied, vragen betrekking tot je situatie waar je even geen uitweg meer weet, onverwachte gebeurtenissen die voor jou niet goed  voelen en je graag advies hierin wilt.                                  Op donderdagavond  plaats ik deze post op zowel mijn zakelijke pagina als mijn profiel pagina.

Afspraak maken: Lukt het je niet om op dit tijdstip te bellen of ben ik in gesprek, stuur dan een mail naar info@praktijk-devlinder.nl voor 13.00 uur  dezelfde dag nog met daarin je vraag en wanneer het  jou  uitkomt wanneer ik contact met je opneem.

»» Reacties van klanten welke een telefonisch consult hadden aangevraagd of belden tijdens het gratis spreekuur:

Goh wat ben ik blij dat ik gebeld of jij gebeld hebt en jij mij de pijnlijke punten duidelijk hebt weet te verwoorden zodat ik ook op een andere manier naar mijn obstakel / probleem kan kijken. Uiteraard is dit uit je comfortzone stappen ( rete- eng maar wel noodzakelijk) en eindelijk gaan groeien op geestelijk vlak en zaken loslaten waar je niets mee kan en hoeft te doen Als laatste wordt er dan nog aan toegevoegd: het was helemaal niet eng om met jou in gesprek te gaan en mijn vragen te stellen. En mijn antwoord is dan Dank je wel

Wanneer Gratis spreekuur op de vrijdagen:

13 en 27 september

11 en 25 oktober

8 en 22 november

6 en 20 december