Ervaring van Klanten

*Heb jij bij mij een workshop gevolgd: Quantum Healing Touch, Communiceren met Engelen? *Hoe heb jij een behandeling ervaren: , zoals Quantum Healing Touch, Reiki of massage? *Coaching-gesprek gehad, welke onderwerp ook ter sprake kwam? *In mijn coaching-traject gestapt, welke een aantal weken duurt? *Wat is je ervaring met Bach-Bloesem die ik voor je heb klaargemaakt?

Kun jij op één of meerdere vlakken een volmondig Ja zeggen. Ben jij bereid je ervaringen te delen, zodat anderen een bewuste keuze durven maken, en graag met mij willen werken. Zoja: stuur een email via contactpagina, met jou toestemming plaats ik je ervaring. Details van het gesprek waarvoor je bij mij kwam mag je achterwege laten.

Alvast bedankt voor je reactie Lieve Vlindergroet, Jeanet Elzinga

Reacties , die ik met toestemming mocht plaatsen van klanten zonder naam ivm privacy:

3) Ik heb de afgelopen maanden bij Jeanet een coaching traject gevolgd. Dit was een fijn en goed traject waar ik veel geleerd heb over mezelf. Ze is goed in het voorhouden van een spiegel waardoor je jezelf helder gaat zien, leuk is soms anders….. Ze is eerlijk, open, en oprecht en dat helpt erg in het proces waar ik zat/zit.

In het traject is het ook mogelijk om edelstenen en Bach Bloesem therapie erbij te krijgen, mits dit nodig is natuurlijk. Dit vond ik een heel fijne toevoeging, die mij goed geholpen heeft. Kortom, echt een aanrader!

2) Ik wilde graag leren omgaan met mijn hoog-gevoeligheid omdat ik : letterlijk gek word van alle emoties van andere mensen. Ik vraag me dan af, zijn dit mijn eigen frustraties, boosheid. Ik merk ook dat ik anders reageer zodra ik merk dat ik in aanraking kom met mensen die te negatieve energie bij zich dragen. Hoe kan ik hier beter mee omgaan? Door middel van een aantal gesprekken met haar , zijn we gaan kijken waar ze hulp bij nodig heeft, dat was voornamelijk aardings en beschermoefeningen en ze heeft veel baat bij een Edelsteen die ze bij zich draagt. Deze heb ik haar eerst zelf uit laten zoeken welke zij dacht nodig te hebben. Middels pendelen bleek ze een andere edelsteen nodig te hebben dan dat ze dacht.

1) Veel positieve reacties gekregen van een klant die van heel ver moest komen ( lees: zij was erg getraumatiseerd ) zocht hulp die ze niet kreeg bij instanties en waarom niet zul je je afvragen , Zij werd niet gehoord in haar verhaal en ging vaak naar huis met een ontevreden gevoel dat ze er niets mee opgeschoten was, en in het welbekende cirkeltje rond bleef dwalen. Zij heeft alle moed bijeen geraapt  en met mij een coaching-gesprek aangegaan en voelde gelijk vertrouwd voor haar en later is ze in een coaching-traject gestapt voor een half jaar
Waarom ze bij mij wel tevreden haar traject heeft afgerond is ,om dat ik luisterde naar datgene wat ze vooral niet vertelde, en daarop de nodige opdrachten heb gegeven. Terwijl in het reguliere circuit alleen werd gekeken hoe kunnen we haar het beste helpen met medicatie. Medicatie geeft vaak een onderdrukking van de emoties