HSP

»»HSP begeleiding = Hoogsensitieve Persoonlijkheid 

Voor de meeste mensen een bekend begrip maar de vraag die er dan komt wat is het!

HSP heel eenvoudig uitgelegd: je merkt en bemerkt alle kleine veranderingen op zoals de toon van en in een gesprek, luisteren wat er niet wordt gezegd of verteld, energie van de ander waarnemen ( iedereen heeft een energieveld om zich heen),  emoties die een ander heeft voel jij alsof het de jouwe zijn, een volle kamer binnen stappen en direct opmerken hoe de sfeer is, met iemand in gesprek raken die iets anders verteld dan wat jij waarneemt zodra je er iets van zegt ontkent de ander het vaak.

Ben jij of vermoed jij dat je HSPer bent en niet goed weet hoe daar mee om moet gaan in het dagelijkse leven. Weet dat het een talent is wat bij je hoort. En ja niet iedereen is er happy mee.
Ook ik werd door schade en schande wijs omdat ik wel in de gaten dat ik eerder en sneller emoties oppakte van de ander wat ik voor waar aannam dat het van mij was….niet dus.

Door veel er over te praten met anderen en lezen kwam er achter dat ik hooggevoelig ben en alle prikkels opvang die niet van mij zijn.
Daarom is het belangrijk dat je leert filteren , wat hoort bij mij en wat is van een ander. Simpel gezegd, terug geven wat niet van jou is, en hoe doe je dat, dat ga ik je leren
Hoog sensitief wil zeggen dat jij een overgevoelig zenuwstelsel hebt , om zomaar te zeggen “je staat altijd aan” je voelsprieten staan altijd aan, je neet energieën waar die niet van jou zijn. De kunst is om daar mee om te leren gaan. Zodra jij weet en in de gaten hebt hoe je dit op een positieve manier kan inzetten werkt het alleen maar in je voordeel.

Wil jij graag handvatten en tips hoe er mee om te gaan , wacht niet langer en maak een afspraak zodat ik jou kan leren wat van jou is en bij jou hoort.

Tijdens deze  gesprekken kan ik je weer de rust geven in je hoofd en heb je weer overzicht in je situatie

Er zit geen ” uitknop” aan.

Ben jij of weet jij van jezelf dat je hooggevoelig bent .. en de uitknop niet kunt vinden??.
Ik ga je geen valse hoop geven door te zeggen … die is er wel.
Helaas die is nergens te vinden
Een HSPer staat altijd ” aan” betreft prikkels van buitenaf en van zichzelf

Hooggevoeligen hebben een extreem overgevoelig zenuwstelsel…wat inhoud ze merken en bemerken alle emoties van anderen op zoals boosheid, verdriet , frustratie….en daarbij niet te vergeten hun eigen emoties die ze tegelijkertijd voelen.

Hoe je hiermee omgaat in het dagelijks leven kan lastig zijn en zelfs frustrerend
Want hoe weet ik nu wat van mij is en wat van de ander!!
Heel eenvoudig zodra jij met iemand in gesprek bent of in een ruimte komt waar (veel) mensen zijn ….. kun jij zijn / haar energie voelen wat vertaald wordt door de de emotie die het sterkst naar boven komt.
En in een ruimte met veel mensen kun je letterlijk behoorlijk in de war raken omdat het heeeeeeell veel is wat je waarneemt en zelfs fysieke klachten kunt krijgen…… onthoud deze zijn vaak van de ander en niet van jou
Hoe kom ik daar van af!!

Er van afkomen gaat “m niet worden .jou hooggevoeligheid en de daarbij komende energieën .. sorry.
Waarom niet…. er zijn altijd mensen om je heen waar je ook heen gaat (tenzij je thuis blijft zitten) energieën zul je altijd waarnemen….de ene subtieler de andere heftiger

Wat ik je wel kan leren is hoe er mee om te gaan door simpele oefeningen te geven die je direct kunt toepassen en je coachen door aan te geven wat bij jou hoort.
Resultaat is dat jij weet welke energie bij jou hoort en jij andere energieën terug kunt geven van wie deze is.

Komt bovenstaande je bekend voor, wacht niet langer en maak een afspraak. Coaching-gesprek
van 60 minuten, is jou investering €v 49.50

Afspraak maken die je door sturen van email door te gaan naar de contactpagina

Jeanet Elzinga
Holistisch Energetisch Therapeut
#coachingopmaat
#aanuitknop
#hooggevoeligheid